Tandartsen Groepspraktijk Oordegem

Tandartsen en specialisten

samen onder één dak

We begrijpen dat u het vervelend vindt als u doorverwezen wordt naar een specialist. Opnieuw een afspraak maken, vrij nemen, u verplaatsen. Vanuit het idee dat dat makkelijker kon, hebben we DentoPlus opgericht. In onze groepspraktijk zitten tandartsen & specialisten samen zodat u voor bijkomend advies of onderzoek gewoon verder op de gang terecht kan.

 

Uiteraard kan u, indien u dit wenst, ook telkens bij dezelfde tandarts op controle komen.

+

MAAK EEN AFSPRAAK

 

 

 

Nieuw bij DentoPlus?

Gelieve de eerste keer telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar op weekdagen tussen 8u30 en 18u:

Blijf op de hoogte

Volg onze facebookpagina voor updates, nieuws en interessante artikels!

Altijd mee met de tijd

We blijven vanzelfsprekend investeren in nascholing om zo up-to-date te zijn en te blijven, elk in ons specifiek specialisatiegebied.

 

Onze accurate kennis in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde tandheelkundige apparatuur garanderen dat u steeds de best mogelijke zorg krijgt.

Tijd en aandacht

We behandelen mensen en geen tanden. U komt als patiënt altijd op de eerste plaats. We nemen steeds voldoende tijd om aandachtig naar uw vragen, problemen en wensen te luisteren. Zo streven we, in samenspraak met uzelf, naar een optimaal en individueel behandelingsplan.

Hygiëne en sterilisatie

In onze praktijk gebruiken we voor iedere behandeling altijd mondmaskers en handschoenen. Al het materiaal wordt professioneel gereinigd, gesteriliseerd en verpakt zodat u met een veilig gevoel behandeld kan worden.

Preventie

Voorkomen van tandproblemen is veel beter dan genezen.

We pleiten voor regelmatige, preventieve afspraken waarbij we een grondige controle van uw gebit (zo nodig met RX-foto’s), alsook een professionele reiniging uitvoeren. Ook worden er instructies in mondhygiëne en voedingsadvies gegeven.

Esthetiek

Cosmetische tandheelkunde is een must in de moderne praktijkvoering. We streven ernaar zo goed mogelijk te voldoen aan uw esthetische eisen zonder de functionaliteit van uw gebit in gevaar te brengen.